TMA
Talenten-samenwerking

Neem de talenten van jouw medewerkers serieus en beleef de ultieme teambuilding-ervaring met het TMA-talentenspel.

Plan direct een verkennend gesprek in

Ontdek hoe jouw team maximaal gebruik maakt van de talenten van alle teamleden

Optimaal samenwerken

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun talenten ligt. Daaruit volgt logischerwijs dat teamleden het best in samenhang met elkaar functioneren als zij elkaars talenten, valkuilen, voorkeuren en allergieën kennen.

Serious game

Je behaalt het beste resultaat als je de talenten van de medewerkers ook serieus neemt. Daarom is het mogelijk om voorafgaand aan de sessie alle deelnemers een persoonlijke TMA-analyse te laten doorlopen.

©TMA Talent Game

De TMA talenten en drijfveren zijn verdeeld over 6 dimensies. Elke dimensie heeft zijn eigen kleur.
Voor dit spel wordt gebruik gemaakt van de ©TMA Talent Game.

Elk talent is positief

In het TMA Talentenspel schat jij zelf in welke talenten jij bezit. Elk talent is positief, ook al ervaar je dat niet altijd zo. Juist daarmee gaan we aan de slag: welke talenten kun jij inzetten voor die situaties die jij lastig vindt in het team?

Investering

Inclusief:
Telefonisch verwachtingen afstemmen en kort geanonimiseerd verslag met aanbevelingen.

Duur:
1 dag

Locatie:
In overleg

Kosten:
TMA talentenspel: € 1.995,-
Persoonlijke TMA: € 615,- per deelnemer
Alle kosten exclusief BTW, reis-, locatie- en arrangementskosten.

Voorwaarden:
Deze vorm van teambuilding is geschikt voor teams die samen een resultaat moeten behalen, een verantwoordelijkheid dragen of een taak moeten uitvoeren. Er zijn geen overige eisen waaraan voldaan moet worden. Het TMA-talentenspel kan worden gecombineerd met de feedbacktraining, die speciaal is ontworpen om de psychologische veiligheid in jullie team te verbeteren en te handhaven.

Plan direct een verkennend gesprek in

De persoonlijke talentenanalyse

Maak de TMA Talentensamenwerking nog diepgaander door voorafgaand aan de sessie alle deelnemers een TMA-analyse te laten doorlopen.

Ontdek niet alleen hoe jullie beter kunnen samenwerken, maar ook belangrijke inzichten over persoonlijk functioneren en loopbaanontwikkeling.
Wil je weten hoe jouw teamleden scoren op al deze talenten?

Vraag dan voor hen een gecertificeerde Talent Motivatie Analyse aan bij Persoonlijk Vaardiger.

De TMA is positief

Elke drijfveer kent twee talenten. Als je bijvoorbeeld hoog scoort op Orde & structuur, dan heb je een talent voor accuraat werken. Scoor je daar lager op, heb je talent voor innovatie en creativiteit. Beide talenten zijn belangrijk. Er is dus geen goed of fout.

Online vragenlijst

De TMA bestaat uit ruim 300 vragen, die je thuis achter je computer invult. Dat lijkt veel, maar met een uur zijn de meeste mensen wel klaar.

Inzicht en herkenning

De TMA is voor veel mensen een eye-opener: de rapportage is persoonlijk, uniek en herkenbaar.

Intake- en analysegesprek

In de intake bespreken we waarom jij graag een TMA wilt doen. Je ontvangt je rapport tijdens een persoonlijk coachingsgesprek, waarin we de uitkomsten van de analyse weer koppelen aan het intakegesprek. Zo krijg jij handvatten om verder te gaan!

Kosten en voorbeeldrapport

Het intakegesprek, de vragenlijst, het rapport, de analyse en het analysegesprek kosten samen slechts € 615,- exclusief BTW en reiskosten. Klik maar eens op het diagram voor een voorbeeldrapport!

De Talenten Motivatie Analyse, de TMA, geeft jou inzicht in jouw drijfveren en talenten. Jouw drijfveren zijn de motor achter jouw natuurlijke gedrag. De TMA  kijkt daarmee verder dan jouw zichtbare gedrag.

 

De 22 drijfveren die de TMA hanteert zijn daarmee de basis van 44 talenten: hoe belangrijker een drijfveer voor je is, hoe groter de kans dat het natuurlijk gedrag dat daarbij hoort jou makkelijk afgaat: dat is een talent.

Voor je team:
verschillende trainingen

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun talenten ligt. Daaruit volgt logischerwijs dat teamleden het best in samenhang met elkaar functioneren als zij elkaars talenten, valkuilen, voorkeuren en allergieën kennen. Het TMA talentenspel voor teamvorming is door Persoonlijk Vaardiger ontwikkeld om de onderlinge samenwerking in een team te bevorderen.

Op een gezonde manier feedback geven en ontvangen speelt een cruciale rol in het creëren van psychologische veiligheid in jouw team. Psychologische veiligheid ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om te kunnen zeggen wat hij of zij op het hart heeft zonder dat het tegen je gebruikt wordt….
Veranderen met een Lach op je gezicht? Beren op de weg schud jij straks de hand en die draken van problemen kijk je ook rustig aan, na onze training. Net als op safari kunnen wij ook in ons werk een ontwikkeling doormaken. We schieten wilde dieren allang niet meer dood. Nee, we spotten ze, schieten kekke fotos, brengen ze in kaart en beschermen ze. Dit kunnen we ook met onze beren op de weg!
Jouw team heeft een training nodig op het gebied van persoonlijke vaardigheden. De teamleden zijn allemaal van goede wil en hebben de juiste kwalificaties, maar toch lijkt het ze niet te lukken om tot samenwerking te komen die leidt tot mooie resultaten. Wat is het dat eraan schort? In een verkennend gesprek komen we tot een training op maat.
Copyright © 2024 Persoonlijk Vaardiger
JA, IK WIL EEN TMA!

Vul onderstaand formulier in en ontdek jouw talenten.