Je gaat het doen: je gaat je eigen persoonlijke missie schrijven!
Je werkboek ligt klaar met al je aantekeningen en je mindset is helemaal gericht op het opschrijven van datgene wat JIJ ECHT WILT in het leven.

Hieronder zie je een aantal invulvelden. De eerste vijf invulvelden zijn voor de waardes die jij gekozen hebt voor jouw persoonlijke missie: minimaal 3 en maximaal 5 waardes. Je kunt ze invullen in de daarvoor bestemde velden.
Daarna doe je hetzelfde voor minimaal 3 en maximaal 5 talenten die jij graag wilt inzetten. Talenten die van jou zijn: talenten waarvan je al wist dat je ze hebt, of talenten die je hebt ontdekt tijdens de afgelopen opdrachten.
Uiteindelijk schrijf je dan NU écht jouw Persoonlijke Missie!

Alles wat je invult wordt verzameld en in een mail naar jouw emailadres gestuurd. Zo kun je het altijd bewaren!

Vul de drie tot vijf waarden in die voor jou het belangrijkst zijn. Daarna de drie tot vijf talenten die je wilt inzetten.
Tenslotte schrijf je jouw persoonlijke missie.
Stuur het formulier in en ontvang feedback op je missie!

Bijvoorbeeld:
Ik, Janine Kallenbach,  wend mijn creatieve denk- en daadkracht aan om de wereld om mij heen mooier, beter, liever en geweldiger te maken. Daarbij inspireer ik anderen met mijn energie, openheid, kwetsbaarheid, humor én intelligentie.

Wil je graag feedback ontvangen op jouw Persoonlijke Missie (éénmaal inbegrepen en vrijblijvend)?

Het is niet erg als jouw missie nog niet perfect voelt. Misschien nog niet goed genoeg om in je werkboek te zetten. Misschien wil je er nog een nachtje over slapen of zou je het fijn vinden als ik er nog even naar kijk voor je. Kies hieronder voor wel of geen feedback van mij!

Om jouw persoonlijke missie in je mailbox te ontvangen én feedback te ontvangen, vul hieronder je naam en e-mailadres in. Klik vervolgens dan op 'Verstuur'.
Wees gerust: je krijgt niet automatisch allemaal spam toegestuurd, want daar doe ik niet aan.