Team trainingen

TMA Talentensamenwerking

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun talenten ligt. Daaruit volgt logischerwijs dat teamleden het best in samenhang met elkaar functioneren als zij elkaars talenten, valkuilen, voorkeuren en allergieën kennen. Het TMA talentenspel voor teamvorming is door Persoonlijk Vaardiger ontwikkeld om de onderlinge samenwerking in een team te bevorderen.

Teamtraining feedback

Op een gezonde manier feedback geven en ontvangen speelt een cruciale rol in het creëren van psychologische veiligheid in jouw team. Psychologische veiligheid ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om te kunnen zeggen wat hij of zij op het hart heeft zonder dat het tegen je gebruikt wordt….

Beren op de weg en van een mug een olifant

Veranderen met een Lach op je gezicht? Beren op de weg schud jij straks de hand en die draken van problemen kijk je ook rustig aan, na onze training. Net als op safari kunnen wij ook in ons werk een ontwikkeling doormaken. We schieten wilde dieren allang niet meer dood. Nee, we spotten ze, schieten kekke fotos, brengen ze in kaart en beschermen ze. Dit kunnen we ook met onze beren op de weg!

Hoe werkt dat in dat hoofd

Er zijn heel wat hoogbegaafde mensen die een zogenaamde leerstoornis hebben: een bedrading in de hersens die hen lijkt te belemmeren om hun talenten te ontplooien. Ken jij mensen, collega’s of leerlingen, die zowel hoogbegaafd als dyslectisch zijn? Of leerlingen die hoogbegaafd zijn én AD(H)D hebben? ….

Training op maat

Jouw team heeft een training nodig op het gebied van persoonlijke vaardigheden. De teamleden zijn allemaal van goede wil en hebben de juiste kwalificaties, maar toch lijkt het ze niet te lukken om tot samenwerking te komen die leidt tot mooie resultaten. Wat is het dat eraan schort? In een verkennend gesprek komen we tot een training op maat.