Team trainingen

Beren op de weg en van een mug een olifant

Veranderen met een Lach op je gezicht? Beren op de weg schud jij straks de hand en die draken van problemen kijk je ook rustig aan, na onze training. Net als op safari kunnen wij ook in ons werk een ontwikkeling doormaken. We schieten wilde dieren allang niet meer dood. Nee, we spotten ze, schieten kekke fotos, brengen ze in kaart en beschermen ze. Dit kunnen we ook met onze beren op de weg!

Teamtraining feedback

Op een gezonde manier feedback geven en ontvangen speelt een cruciale rol in het creëren van psychologische veiligheid in jouw team. Psychologische veiligheid ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om te kunnen zeggen wat hij of zij op het hart heeft zonder dat het tegen je gebruikt wordt….

TMA Talentenspel

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun talenten ligt. Daaruit volgt logischerwijs dat teamleden het best in samenhang met elkaar functioneren als zij elkaars talenten, valkuilen, voorkeuren en allergieën kennen. Het TMA talentenspel voor teamvorming is door Persoonlijk Vaardiger ontwikkeld om de onderlinge samenwerking in een team te bevorderen.

Hoe werkt dat in dat hoofd

Er zijn heel wat hoogbegaafde leerlingen die een zogenaamde leerstoornis hebben: een bedrading in de hersens die ervoor zorgt dat zij moeite hebben in ons onderwijsstelsel hun talenten te ontplooien. Ken jij leerlingen die zowel hoogbegaafd als dyslectisch zijn? Of leerlingen die hoogbegaafd zijn én AD(H)D hebben? ….