Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Samenwerking met mij kan altijd op maat.
Ik heb een enorme rugzak aan kennis,
ervaring en tools om jou, je team
en je organisatie verder te helpen.

Wil jij met jouw team graag Persoonlijk Vaardiger worden maar staat jouw onderwerp er (nog) niet bij? Neem dan gerust contact op! Ik ontwikkel graag een training op maat. 

Wil je jullie intervisiestructuur weer nieuw leven inblazen? Zoek je een scrummaster voor kleinere, korte projecten? Heb je het idee dat men in jouw team beter zou kunnen leren luisteren en communiceren? Ook voor jou is een op maat programma mogelijk.

Enkele keren per jaar organiseert Persoonlijk Vaardiger een tweedaagse, waarin je op basis van jouw Talenten Motivatie Analyse aan de slag gaat met jouw Persoonlijke Vaardigheden. Dit kan ook in-company. Neem gerust contact op!

Naast trainer en talentaanjager ben ik ook gecertificeerd Design Denker. Dit heb ik gecombineerd met mijn scrummasterkennis tot een verkorte, intensieve aanpak waarmee snel concrete oplossingen voor complexe problemen gevonden kunnen worden. 

Neem contact op!

    Direct een afspraak?