Even voorstellen: Janine Kallenbach

Trainer persoonlijke vaardigheden | Talentaanjager | Design Denker

Iedereen heeft talent. Het talent om muziek te maken of het talent om mensen met elkaar in verbinding brengen.

De meeste mensen hebben zelfs meerdere talenten, maar zijn zich hier nauwelijks van bewust. Je vindt jezelf namelijk heel gewoon!

 

Ik help jou het maximale uit jezelf te halen. Ik adviseer en inspireer. Ik geef je handvatten om jezelf bewuster en vaardiger te maken, om je échte talenten in beeld te krijgen.

 

Ik leer je waar de balans ligt tussen jouw doelen en die van je werkomgeving. Ik geef workshops en trainingen op het gebied van talenten, persoonlijke missie, intense emoties en hoogbegaafdheid, zowel individueel als aan (grote) groepen.

 

Als Zoomdagvoorzitter help ik jou om jouw Zoom-events nog beter tot hun recht te laten komen bij zoomdagvoorzitter.janinekallenbach.nl.

Wil jij ook het beste uit jezelf halen?

Word jij al Persoonlijk Vaardiger?

Wil je tips en trucs delen met andere deelnemers die Persoonlijk Vaardiger willen worden? Wil je profiteren van de ervaring van anderen én die anderen ook van jouw ervaring laten profiteren? Word dan gratis lid van de community!

Als Nieuwsgierige kun je deelnemen aan de community met vragen en reacties of gewoon lekker meelezen en mee profiteren. Dit lidmaatschap wordt automatisch aangemaakt als je je registreert en is helemaal GRATIS.