Janine Kallenbach

Talentaanjager | TMA-specialist
Trainer persoonlijke vaardigheden | (Team-)coach

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Jouw talenten ontwikkelen, beter uit de verf komen en toch dichtbij jezelf blijven? Kom dan eens kijken bij Persoonlijk Vaardiger.

Ik ben een ervaren trainer en Talent Motivatie Analist.

Ik kreeg pas écht plezier in mijn werk toen ik mijn eigen drijfveren ontdekte en mijn échte talenten ging inzetten.
Tijdens een succesvolle carrière gooide ik het roer om en met vallen en opstaan heb ik moeten leren durven, doen, anders zijn, fouten maken en opkrabbelen.

Maar het was het waard. Want áls je je talenten ontwikkelt in de richting die je leuk vindt en als je je drijfveren volgt, dan kun je alles maken.

Welk talent ontwikkel jij?
Iedereen heeft talent. Het talent om muziek te maken of het talent om mensen met elkaar in verbinding brengen. De meeste mensen hebben zelfs meerdere talenten, maar zijn zich hier nauwelijks van bewust. Je vindt jezelf namelijk heel gewoon!


Ik help jou het maximale uit jezelf te halen. Ik adviseer en inspireer. Ik geef je handvatten om jezelf bewuster en vaardiger te maken, om je échte talenten in beeld te krijgen.
Bij Persoonlijk Vaardiger leer je waar de balans ligt tussen jouw doelen en die van je werkomgeving. Ik geef workshops en trainingen op het gebied van talenten, persoonlijke missie, intense emoties en hoogbegaafdheid, zowel individueel als aan (grote) groepen.

Word jij al
Persoonlijk Vaardiger?