Gebruiker avatar

Persoonlijk Vaardiger

Ik ben trainer persoonlijke vaardigheden bij Persoonlijk Vaardiger.Ik maak en geef gespecialiseerde trainingen en workshops voor domvoelers, sneldenkers en super-getalenteerden zoals jij, om je talenten beter in te zetten. Iedereen heeft talent; ken jij het jouwe?
Daarnaast ontwerp en bouw ik websites en meubels. Bovendien begeleid ik graag teambuilding-sessie en bruisende evenementen als dagvoorzitter.

Volgens mij heeft iedereen talent. Het talent om muziek te maken of het talent om mensen met elkaar in verbinding brengen. De meeste mensen hebben zelfs meerdere talenten, maar zijn zich hier nauwelijks van bewust. Je vindt jezelf namelijk heel gewoon! Ik helpt jou het maximale uit jezelf te halen. Ik geef je handvatten om jezelf bewuster en vaardiger te maken, om je échte talenten in beeld te krijgen. Ik geef je inzicht in de overlap én conflicten tussen jouw doelen en die van je werkomgeving.

“Janine bouwt een prachtige sfeer met speelse veiligheid. Ze geeft ruimte aan persoonlijke groei en groei voor het team.”

1 Cursus
8 Student