Workshop Intervisiebegeleiding

Datum

13 januari 2022

Tijd

14:00

Wil jij meer weten over de rol van intervisiebegeleider?

 Een intervisiebegeleider helpt intervisiegroepen opstarten en leert de groep hoe zij de intervisie zelfstandig kunnen voortzetten. De intervisiegroep leert van jou hoe zij gestructureerde deskundigheidsbevordering kunnen bevorderen. Zou je wel eens meer willen weten over de rol van intervisiebegeleider?

Dan is deze workshop echt wat voor jou!

 

Als je in een groep of een team samen wilt werken aan deskundigheidsbevordering, is intervisie een vaak gebruikt en goed beproefd middel.

Bij intervisie bespreekt een aantal mensen met een vergelijkbare functie de casus die door één van de leden van de groep is ingebracht.

Dit gesprek vindt plaats op een gestructureerde manier en heeft tot doel om inzicht te krijgen in de mogelijke manieren om in een dergelijke casus te handelen.

Meestal vindt intervisie plaats in een vaste groep, op een vast moment. Hoe langer een groep regelmatig intervisie houdt, hoe groter de opbrengst is.

Wat zijn nu de kritische elementen van een succesvolle intervisie? Welke methodieken zijn er, hoe begeleid je een groep optimaal en hoe borg je intervisie in de organisatie?

En.. het allerbelangrijkst: wat maakt dat alle leden van de intervisiegroep profijt hebben van een intervisiebijeenkomst?

De intervisiebegeleider heeft hierin een belangrijke rol.

In deze workshop maak je kennis met de elementen uit deze training.

Deze workshop geeft tevens toegang tot de e-learning Intervisiebegeleider.   Wil je echt een ervaren intervisiebegeleider worden? Schrijf je dan in voor de tweedaagse training intervisiebegeleider.

Schrijf je nu in!

Deelnemen:

Deelname Aantal
Prijs per deelnemer 85,00
Aantal deelnemers Totaal
Deel dit event op social media!