Beren op de weg en van een mug een olifant

Een spreekwoordelijke safari met wilde dieren.

We zijn niet meer bang voor wilde dieren, maar koesteren ze.  Dit kunnen we ook met onze beren op de weg!

In samenwerking met TalentCaching

Plan direct een verkennend gesprek in

In de training ga je aan de slag met dat dier dat jouw veranderkracht belemmert.

Spot de wilde dieren

Er is een grote kans op beren, katten, apen, honden, papegaaien, bokken, mieren, bijen, duizendpoten, koele kikkers of olifanten (in de kamer of in de porseleinkast?). In deze spreekwoordelijke expeditie krijg je een reiskoffer vol met handige tools om van al dat natuurschoon te kunnen gaan genieten.

Kwetsbaar opstellen

Deze Safari vraagt meer van je dan oppervlakkig plaatjes schieten. Je moet je kwetsbaar durven opstellen en leren omgaan met de handleiding van de verschillende wilde dieren, zodat je kunt groeien.

Thuisopdracht

Je begint met een thuisopdracht, waarin je vol overgave naar jouw ergernissen bij anderen mag kijken. Ben jij zo iemand die zich nooit ergert? Dat kan ook! Dan is dat jouw uitgangspunt bij de thuisopdracht. In de training ga je aan de slag met dat dier dat jouw veranderkracht belemmert. Jouw thuisopdracht helpt jou hierbij.

Theoretisch onderbouwd

In de training komt een groot aantal invloedrijke theorieën voorbij, waar je mee kennis maakt en waarmee je meteen mee aan de slag gaat. Juist het goed leren kennen van deze theorieën en die allemaal uitproberen geeft meerwaarde aan de training.

Voor wie:

Voor leidinggevenden, koplopers en influencers die vastlopen in de transitie en veranderingen. Sterke mensen met lef die van hun kwetsbaarheid een kracht durven maken.

Plan direct een verkennend gesprek in

Praktische info

Duur: De training duurt één dag.

Kosten: De kosten van de training bedragen € 2.995- exclusief BTW, locatie- en arrangementskosten.

Trainers:
De training wordt gegeven door Janine Kallenbach en Nicole Segers van TalentCaching

Aantal deelnemers:
4 -16 deelnemers, die elkaar niet hoeven te kennen

Inhoud:
Integratie en toepassing van:
– Talent Motivatie Analyse
– Kegan & Lahey: Immunity to Change
– Daniel Ofman: kernkwadranten en kernkwaliteiten
– Albert Ellis: Rationeel Emotieve Training
– Vera Helleman: 350 emoties

Voor je team:
verschillende trainingen

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat dicht bij hun talenten ligt. Daaruit volgt logischerwijs dat teamleden het best in samenhang met elkaar functioneren als zij elkaars talenten, valkuilen, voorkeuren en allergieën kennen. Het TMA talentenspel voor teamvorming is door Persoonlijk Vaardiger ontwikkeld om de onderlinge samenwerking in een team te bevorderen.

Op een gezonde manier feedback geven en ontvangen speelt een cruciale rol in het creëren van psychologische veiligheid in jouw team. Psychologische veiligheid ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om te kunnen zeggen wat hij of zij op het hart heeft zonder dat het tegen je gebruikt wordt….
Veranderen met een Lach op je gezicht? Beren op de weg schud jij straks de hand en die draken van problemen kijk je ook rustig aan, na onze training. Net als op safari kunnen wij ook in ons werk een ontwikkeling doormaken. We schieten wilde dieren allang niet meer dood. Nee, we spotten ze, schieten kekke fotos, brengen ze in kaart en beschermen ze. Dit kunnen we ook met onze beren op de weg!
Jouw team heeft een training nodig op het gebied van persoonlijke vaardigheden. De teamleden zijn allemaal van goede wil en hebben de juiste kwalificaties, maar toch lijkt het ze niet te lukken om tot samenwerking te komen die leidt tot mooie resultaten. Wat is het dat eraan schort? In een verkennend gesprek komen we tot een training op maat.
Copyright © 2024 Persoonlijk Vaardiger